Nytt år, nye utfordringer!

Godt nytt år alle sammen!

 

Endelig har vi kommet til et nytt år som betyr nye muligheter og nye utfordringer. 

2016 er nå gått forbi hvor vi har kjempet oss igjennom mange hindre. Det har vært et spennende år for de fleste av oss. Noen har oppnådd det målet dem hadde for 2016 og andre trenger en ny sjanse i 2017! 

 

Hva er ditt mål i år, og hvordan kommer du deg dit?

Har du tenkt nøye gjennom spørsmålet over, så er du nok allerede godt i gang med å komme deg dit du øsnker i år. 

Mange av oss gleder seg allerede så tidlig i år med å starte et spennende eventyr mot sitt nye mål, og det er kjempekult. Noen av oss gruer seg fordi dem ikke tror at dem vil kunne oppnå målet dem har satt seg. Der har du allerede din første utfordring, frykt. Du som gruer deg er den som kommer til å utfordre seg selv mest ved å komme nær målet ditt. Det er 365 dager til året er ferdig, så tid har du. Skal du spare til en reise, betale ned gjelden din, kjøpe en bil, gå ned i vekt, få en promotering i jobben din eller finne en ny jobb?  Bra, da har du også startet 2017 med et stort smell allerede ved å kun sette opp et mål først. Derfor er det ingen grunn til å være nærvøs. Ja, det kommer til å være utfordrende. Hver og en av oss må igjennom små hindre for å oppnå det store. Slikt fungerer verden i dag.

Det du kan starte med er å tenke på hva du har fått til i år 2016, og hvordan du klarte det. Det å kunne se tilbake på det du har oppnådd er noe som vil kunne hjelpe deg fremover i år. Se tilbake på hva du gjorde bra, og repeter deg selv i år også med de nye utfordringene. Finn en løsning som hjelper deg med å overvinne de små utfordringene. Om dette er finansielt eller personlige utfordringer spiller ikke så stor rolle så lenge du finner en måte å komme deg dit på selv.

Nå er vi i 2017, og ting vil endre seg for de fleste av oss. Husk at du er den personen som kan hjelpe deg selv med å komme deg dit du ønsker. Vis andre at du kan ta en utfordring, og gjøre det til en erfaring. 

Som bilde viser over... Våkn opp og vær F*** meg herlig!

2017 Here we go!

#MotiverDeg

#Motivasjon #Motiv #2017 #Nyttår #Nye #Muligheter #Utfordringer #Mål #Livet #Erfaring #Løsning #Herlig #Best #Situasjon #Motivation #Folkflest #Frykt #Glede #Spennende #Tillit #Selvtillit #Empati #Opplevelse #Mening

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

motiverdeg

motiverdeg

16, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits